Microsoft

TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o. je višegodišnji Microsoft Gold Partner. Partnerstvo je potvrđeno najprije u području SQL Server Business Intelligence, a zatim i prošireno na druge kompetencije.

TIS ima veliko iskustvo u projektiranju i implementaciji različitih sustava temeljenih na Sharepoint Serveru, Dynamics CRM-u i SQL Server Reporting i Analytics Servisima. TIS nudi stručnu pomoć i na nadogradnji tih alata, te na integraciji s drugim sustavima, poput SAP-a, FileNet-a i K2 BlackPearl-a.

Veliki broj TIS-ovih stručnjaka certificiran je za uporabu mnogobrojnih Microsoft rješenja i tehnologija, kao i njihovu stručnu implementaciju.

Development Services

Razvijamo programska rješenja prema specifičnim zahtjevima naručitelja, i vlastite programske proizvode. Razvojni tim ima raznovrsno tehničko iskustvo i dugu tradiciju u radu s naručiteljima iz različitih područja: telekomunikacija, financija i javne uprave.

Razvoj web aplikacija temeljimo na ASP.Net tehnologijama. Sudjelovali smo u projektima izgradnje korporacijskih, odjelnih i projektnih intranetskih portala na SharePoint platformi za koje smo razvili niz uredskih aplikacija.

Razvijamo cjelovita rješenja i vlastite programske proizvode. Posebno bismo istakli izgradnju cjelovitog rješenja za pozivne centre i razvoj proizvoda za praćenje prodajnih aktivnosti na Microsoft Dynamics CRM platformi.

Business Process Management

Razvijamo rješenja za upravljanje poslovnim procesima (engl. Business Process Management) uglavnom u sklopu taktičkih inicijativa za povećanje operativne izvrsnosti, te kao potporu strateškim inicijativama preustroja poslovnih procesa. Analiziramo poslovne procese, modeliramo i implementiramo procese u BPM sustavu. BPM rješenja razvijamo pomoću K2 blackpearl softvera.

Implementation and Integration Services

Implementiramo Microsoft i druge partnerske produkte (IBM, Oracle i drugi) i integriramo u IT infrastrukturu naručitelja. Povezujemo dijelove sustava naručitelja (on-premise) sa Microsoft on-line servisima (Microsoft Azure), i sa servisima drugih ponuđača (Amazon Web Services i sl.).

Vjerujemo u otvorenost i interoperabilnost. U oblikovanju i implementaciji naših rješenja vrlo rado koristimo otvorene programske proizvode (Asterisk VoIP PBX i sl.).

Data Management Services

Razvijamo rješenja za poslovno upravljanje, izvještajne i analitičke sustave. Povezujemo raznovrsne izvore podataka, pročišćujemo, skladištimo i izrađujemo analitičke modele te administriramo baze podataka. Rješenja razvijamo na Microsoft SQL Server platformi. Spremni smo za oblikovanje i razvoj Big Data rješenja.

Pratite nas


TIS Newsletter

Prijava za Newsletter


TIS
Grupa d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Objektni
Informacijski Sustavi d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Poslovno
Savjetovanje d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr











TIS - inženiring za
telematiko in software


Trg Leona Štuklja 5,
2000 Maribor, Slovenija
T: +386(0)2 320 54 14
F: +386(0)2 332 76 13
E: info@tis.si

Bluebird IT
Solutions Ltd.


Unit 4 Abbey Barn Business ,
Centre, Abbey Barn Lane, High Wycombe, HP10 9QQ
T: +44 (0)845 319 4876
E: info@bluebirdITS.co.uk
E: sales@bluebirdITS.co.uk