Povratak

Nagrada za najbolje rješenje u kategoriji Knowledge Managementa pripalo tvrtki TIS

Poslovni IT portal IT Biz Crunch, koji djeluje unutar medijske grupe VIDI, je u sklopu ICT Gold Award 2015 konferencije tvrtki TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o. dodijelio nagradu za najbolje implementirano rješenje u kategoriji „Knowledge managementa“.

Duga tradicija VIDI AWARDS-a nastavljena je dodjelom ICT GOLD AWARD, nagrade za najbolje ICT implementacije u 2015. godini. Nakon višemjesečnog rada na evaluaciji projekata, imamo imena četvero laureata u kategorijama CRM, Knowledge management, Billing system i IT infrastructure.

Dženan Lojo, CEO TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o.

Korisnik TIS-ovog rješenja je tvrtka APIS IT koja je nagrađeno rješenje u kategoriji „Knowledge management with social business“ implementirala kao interni alat koji djelatnici mogu koristiti u web pregledniku ili na mobilnim uređajima na Android i iOS platformama. Rješenje djeluje kao poslovna društvena mreža i korisnicima pruža brz i jednostavan uvid u mnoge informacije koje nastaju u svakodnevnim radnim procesima.  

Nakon dodjele nagrada Dženan Lojo, CEO tvrtke TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o., je rekao: 

„Event je bio iznad svih očekivanja, jako nam je drago da smo se uključili i hvala VIDI-ju i stručnom timu koji je ocijenio našu implementaciju i naše rješenje za nagradu. Naši klijenti i poslovni partneri koji su bili prisutni na ICT Gold 2015. predavanjima i panelima su nam također dali najviše ocjene za event i vesele se ponavljanju istoga sljedeće godine, te se nadaju da će opet dobiti priliku biti prisutni. Nama je ovo svakako bila prilika za pozivanje i druženje s našim klijentima i našim gostima.“

Što je Knowledge management?

Knowledge management je organizacijski sustav koji postojeća znanja koristi kako bi kreirao učinkovita i utemeljena nova znanja te kako bi se naposljetku lakše ostvarili ciljevi tvrtke. Kako tvrtka raste veličinom, djelokrugom i kompleksnošću djelovanja, sve je više važno sistematsko prikupljanje najbitnije imovine – informacija, know-how-a te posebnih vještina zaposlenika.

Promjene koje se moraju provesti u tvrtkama i njihovom poslovanju kako bi se prihvatio model društvenog poslovanja su zasigurno kulturne i bihevioralne, ali također zahtijevaju značajne proceduralne promjene, najlakše provedive putem informacijskih tehnologija.

Ocjenjivački sud nagradu je dodijelio po kriterijima inovativnosti rješenja, recentno primijenjene tehnologije, te zadovoljstva korisnika implementiranim rješenjem u smislu kvalitetno riješenog projektnog zadatka. 

Eksterno, prema kupcima, to najčešće uključuje opsežno korištenje analitičkih alata (opisivanje i anticipiranje ponašanja kupaca), integraciju internih poslovnih alata s društvenim medijima, geolokacijom, poticanje dijeljenja sadržaja, postavljanje jasnih pravila o transparentnosti (tko dijeli, što, gdje i kad), unificirana multimedijalna i komunikacija putem više platformi (fokus i simultano kanaliziranje organizacijskih poruka, glasovnih, tekstualnih, video i drugih) te posrednost (nadzor i uključivanje u realnom vremenu).

TIS-ova prezentacija nagrađenog rješenja

Izvor: vidi.hr  - Nagrade za najbolje ICT impementacije u 2015.

Pratite nas


TIS Newsletter

Prijava za Newsletter


TIS
Grupa d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Objektni
Informacijski Sustavi d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Poslovno
Savjetovanje d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hrTIS - inženiring za
telematiko in software


Ljubljanska 9,
2000 Maribor, Slovenija
T: +386(0)2 320 54 14
F: +386(0)2 332 76 13
E: info@tis.si

Bluebird IT
Solutions Ltd.


Unit 4 Abbey Barn Business ,
Centre, Abbey Barn Lane, High Wycombe, HP10 9QQ
T: +44 (0)845 319 4876
E: info@bluebirdITS.co.uk
E: sales@bluebirdITS.co.uk