Povratak

Profil

TIS – vrata u svijet napredne tehnologije

TIS Grupa, osnovana je 1989. godine. 

Danas TIS Grupa sa više od sto dvadeset visokospecijaliziranih zaposlenika ujedinjuje ukupno četiri tvrtki kćeri, od čega su dvije sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska:

 - TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o.,

 - TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o., 

te dvije izvan Hrvatske :
- TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., sa sjedištem u Mariboru, Slovenija 

- Bluebird It Solutions Ltd., sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija.

Primarna djelatnost tvrtki su IT rješenja, odnosno transfer svjetskih znanja naših principala prema  korisnicima. Pratimo najnovije trendove na području IT-a, nudimo inovativna poslovna rješenja, odgovaramo na nove poslovne izazove i poslujemo kao jedna od regionalno vodećih tvrtki.

TIS Grupa d.o.o., krovna je tvrtka koja određuje strateški smjer razvoja cijele grupacije. TIS Grupa za tvrtke kćeri osigurava potrebnu infrastrukturu i omogućuje svakoj od njih da posluje prema najvišim svjetskim standardima.  TIS Grupa je osnovana 1989. godine i njeno bogato iskustvo osigurava vrhunsko upravljanje ljudskim resursima, projektnom dokumentacijom i svim administrativnim potrebama vezanih kompanija.
 
TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o., od svog osnivanja 1995. godine svojim korisnicima pruža vrhunska IT rješenja I potporu. Primarne djelatnosti TIS-OIS-a su razvoj, implementacija i održavanje IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Rješenja su to primjenjiva u različitim industrijama, pa TIS-OIS ima mnoga iskustva, kako u području financija i bankarstva, telekom industriji, tijelima javne uprave, tako i u proizvodnji, transportu i ostalim industrijama.

Za korisnike, TIS je vodeći isporučitelj rješenja po narudžbi, kao i gotovih rješenja.  Dugogodišnja tradicija pruža im sigurnost, dok inovativni pristup osigurava da aktivno sudjelujemo u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga. Naš najveći kapital više je od stotinu vjernih klijenata.

Tvrtka TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o., osnovana 1995.pruža stručne usluge za potporu poslovnim procesima u tvrtkama unutar TIS Grupe. Specijalizirana je za organizacijsko-tehnološki konzalting čime se pojednostavljuje rad tvrtki unutar TIS Grupe.

TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Mariboru, Slovenija , osnovana je 1994.. Tvrtka se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Kroz poslovanje ove kompanije TIS Grupa pruža usluge za sve svoje klijente u Sloveniji.

Bluebird IT Solutions Ltd., tvrtka je kćer TIS Grupe sa sjedištem u Londonu. Osnovana 2011. godine, Bluebird IT Solutions predstavlja najveći dosadašnji iskorak TIS Grupe na strana tržišta. Smještena u financijskom i poslovnom središtu Europe, tvrtka visokospecijaliziranim stručnim timovima iz Velike Britanije i TIS-a osigurava svim klijentima vrhunsku kvalitetu usluge. Brojni zadovoljni klijenti iz različitih područja, kao što su financijske institucije, maloprodajni sektor, proizvodnja, distribucija i logistika, te telekomunikacije najbolje svjedoče o uspjehu kompanije. 

Naši partneri i principali

Od samih početaka zalažemo se za investiranje u obrazovanje i osobni rast u svakog pojedinog zaposlenika te smo ponosni što su TIS-ovi zaposlenici poznati diljem svijeta kao vrsni specijalizirani tehničari koji transferiraju svjetska rješenja proizašla iz suradnje s našim partnerima.

TIS je edukacijom, položenim certifikatima i višim kriterijima postigao visoke razine partnerstva s vodećim svjetskim ICT tvrtkama - IBM, Microsoft, Oracle i time dodatno proširio dugogodišnji partnerski odnos.

Partnerstvo TIS-a i Oracle-a započelo je prije 10-ak godina, a danas smo Oracle Gold Partner s pravom distribucije i implementacije Oracle rješenja i servisa, kao i pružanja tehničke potpore za implementirane proizvode. Više od 30 TIS-ovih stručnjaka certificirano je za uporabu mnogobrojnih Oracle rješenja i tehnologija, kao i njihovu stručnu implementaciju.


TIS je od 1999. godine IBM Business Partner i konstantnim proučavanjem IBM tehnoloških noviteta i načina njihove primjene radi poboljšanja poslovanja klijentskih poduzeća do danas smo postigli najvišu razinu partnerstva s IBM-om – Premier Level.

Imamo više od 140 položenih certifikata iz IBM-ovih tehnologija. TIS-ovi stručnjaci sudjelovali su na različitim projektima u regiji ali i diljem svijeta što dodatno ističe TIS kao strateškog IBM partnera.


TIS je višegodišnji Microsoft Gold Partner. Imamo veliko iskustvo u projektiranju i implementaciji različitih sustava temeljenih na Microsoft tehnologijama. TIS nudi stručnu pomoć i u podrućju nadogradnje tih alata, te na integraciji s drugim sustavima.

TIS-ovi stručnjaci posjeduju dugogodišnje iskustvo u suradnji s Microsoftom koje je prepoznato i od strane naših klijenata.

 

 

TIS djelatnosti

TIS je stekao iskustvo radeći s kupcima različitih profila, ovisno o njihovoj tržišnoj vrijednosti, kao i o njihovoj veličini i tehnološkoj razini. Naši korisnici nas vide kao vodećeg isporučioca gotovih rješenja u raznim područjima. Kombinacija tradicije u poslovanju s istovremenim aktivnim sudjelovanjem u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga, čini naš faktor uspjeha mjeren brojem od preko stotinu lojalnih korisnika.

Područja stručnosti
· Organizacijsko i poslovno redizajniranje
· Dizajniranje informacijskih sustava
· Postavljanje tehnoloških zahtjeva
· Izbor tehnologija
· Projektni inženjering
· Izrada softverskih rješenja
· Poduka, edukacija i trening korisnika
· Održavanje i tehnička podrška
· Prodaja gotovih rješenja i softverskih produkata
· Savjetovanje i opća edukacija za manadžment

Razvoj prema zahtjevu i potrebama korisnika 

Korištenje širokog spektra modernih i legacy informatičkih tehnologija pri razvoju ili modernizaciji informatičke potpore poslovanju financijskih institucija, javnih ustanova i poduzeća, te ostalih poduzeća specifičnih industrijskih grana.

· Java (Spring, JSF, Struts, Hibernate, GWT, JaperReports, …)
· .NET
· ASP.NET
· SILVERLIGHT – za interaktivne sadržaje
· COBOL (zOS, DB2, CICS, JCL, batch...), PL/I
· PL/SQL
· Cincom Smalltalk

Download dokumenata

Pratite nas


TIS Newsletter

Prijava za Newsletter


TIS
Grupa d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr
TIS - Objektni
Informacijski Sustavi d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Poslovno
Savjetovanje d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - inženiring za
telematiko in software


Ljubljanska 9,
2000 Maribor, Slovenija
T: +386(0)2 320 54 14
F: +386(0)2 332 76 13
E: info@tis.si

Bluebird IT
Solutions Ltd.


Unit 4 Abbey Barn Business ,
Centre, Abbey Barn Lane, High Wycombe, HP10 9QQ
T: +44 (0)845 319 4876
E: info@bluebirdITS.co.uk
E: sales@bluebirdITS.co.uk