TIS EPREL Cloud services

TIS vam može pomoći, da prema EU regulativi, kao proizvođač, podatke o svojim proizvodima pošaljete u centralnu bazu podataka u EU - EPREL, kako bi kupci na centralnom mjestu mogli vidjeti sve podatke.
Opširnije

SEPA - Single Euro Payments Area

Reference:
- FINA (Hrvatska)
- HBOR (Hrvatska)
- NKBM (Slovenija)
- NLB (Slovenija)

Jedinstvena platforma za plaćanja u eurozoni (SEPA - Single Euro Payments Area) je infrastruktura u kojoj financijske institucije, poslovni subjekti i ostali korisnici koji koriste usluge platnog prometa mogu slati i primati financijske transakcije u eurima pod istim uvjetima, pravima i obvezama unutar SEPA područja. SEPA je tržišni projekt s velikom političkim i regulatornom podrškom institucija u Europskoj uniji, posebice Europske središnje banke (ECB) i Europske komisije.
Stručnjaci TIS-a aktivno rade na implementaciji SEPA platnih instrumenata u Sloveniji, kako na području IT razvoja, tako i u poslovnom dijelu projekta na planiranju i pripremi sistema.
Opširnije

FinTIS

Rješenje FinTIS je izradila TIS Grupa d.o.o. te u zajedničkoj suradnji s Finom implementirala u infrastrukturu Fine, a omogućuje poduzećima aplikativno povezivanje s Fina servisima za SEPA izravna terećenja, kao i korištenje Finine šalterske infrastrukture za ugovaranje te usluge s fizičkim i pravnim osobama
Opširnije

TIS eArhiv

TIS eArhiv je rješenje za elektronsku arhivu.
Opširnije

TIS SiToolbox

SiToolbox je dodatak IBM® Sterling B2B Integratoru čija je namjena temeljita analiza i usporedba zajedničkih entiteta dvije ili više instanci IBM Sterling B2B Integratora. Najćešće se koristi za usporedbu različitih okolina kao što su testna, razvojna, predprodukcijska ili produkcijska.
Opširnije

eSIG - e-potpisivanje

Obogatili smo ponudu naših gotovih programskih rješenja platformom za e-potpisivanje, eSIG.
eSIG nudi rješenje za jedan od nužnih preduvjeta za prelazak na bezpapirno poslovanje odnosno digitalnu transformaciju poslovanja.
Opširnije

TIS Upravljanje sjednicama (TIS eBoard)

TIS Upravljanje sjednicama je rješenje za pripremu, kreiranje, odobravanje i upravljanje sjednicama (sastancima).
Opširnije

TIS Upravljanje ugovorima (TIS eContracts)

TIS Upravljanje ugovorima je rješenje za kreiranje, odobravanje i upravljanje različitim tipovima ugovora od početne verzije do konačne (odobrene) finalne verzije ugovora.
Opširnije

TIS Upravljanje putnim nalozima (TIS Business Trips)

TIS Upravljanje putnim nalozima je rješenje za unos, upravljanje i odobravanje zahtjeva za prijavu domaćih ili inozemnih poslovnih putovanja.
Opširnije

TIS Upravljanje štetama u osiguranju (TIS Insurance Claims)

TIS Upravljanje štetama u osiguranju je rješenje za obradu prijave štete za osiguravajuća društva.
Opširnije

HotelTAB

HotelTAB aplikacija gostima pruža jedinstveno iskustvo te podiže kvalitetu usluge dok istovremeno pojednostavljuje hotelske operativne procese.
Opširnije

Simple Launcher - za Android tablet

Simple Launcher napravljen je posebno za Andorid tablet uređaje. Jednostavan je za korištenje i dolazi sa šest pred-instaliranih aplikacija posebno kreiranih za Simple Launcher, pojednostavljenog korisničkog sučelja i pojednostavljene upotrebe.
Opširnije

Mobilni razvoj

Osim tablet aplikacije razvili smo i web aplikaciju baziranu na JavaServer Faces tehnologiji koja omogućava korisnicima administraciju mobilnih uređaja na daljinu.
Naše frontend aplikacije komuniciraju s back-end Cloud servisima koje također razvijamo.
Opširnije

ASCA

Suvremeni trendovi i nove mogućnosti u svijetu razvoja IT podrške omogućavaju sve brži razvoj, ali otežavaju održavanje i naknadne nadogradnje aplikativne potpore. Uvidjevši kako kompleksne analize vlastite potpore usporavaju i otežavaju razvoj novih funkcionalnosti, Erste&Steiermärkische Bank d.d. odlučila je u suradnji s firmom TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o. razviti alat koji će znatno olakšati razvojne procese. Zajedno su razvili učinkovit analitički alat, temeljen na Oracle tehnologiji – za Oracle tehnologiju.
Opširnije

Pratite nas


TIS Newsletter

Prijava za Newsletter


TIS
Grupa d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Objektni
Informacijski Sustavi d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hr

TIS - Poslovno
Savjetovanje d.o.o.


Heinzelova 33,
10 000 Zagreb, Hrvatska
T: +385(1)23 55 700
F: +385(1)23 02 014
E: info@tis.hrTIS - inženiring za
telematiko in software


Trg Leona Štuklja 5,
2000 Maribor, Slovenija
T: +386(0)2 320 54 14
F: +386(0)2 332 76 13
E: info@tis.si

Bluebird IT
Solutions Ltd.


Unit 4 Abbey Barn Business ,
Centre, Abbey Barn Lane, High Wycombe, HP10 9QQ
T: +44 (0)845 319 4876
E: info@bluebirdITS.co.uk
E: sales@bluebirdITS.co.uk