Case Studies

Digitalna transformacija poslovanja uz eSIG

Neovisno o vremenu, mjestu gdje se nalazite ili uređaju koji koristite, zahvaljujući eSIG-u možete potpisati svaki dokument. Digitalna platforma TIS Grupe nudi vam sve potrebne preduvjete za bespapirno i ekološki osviješteno poslovanje.

e-sign

HZMO counts on Sterling B2B Integrator for security-rich, automated data exchange with its partner financial institutions

HZMO
Izazov za proizvođače: digitalizacija energetskih oznaka

Multinacionalna IT kompanija i vodeći provider korisnicima prilagođenih i uvijek dostupnih rješenja odgovaraju na izazove usklađenosti podataka!

EPREL

Usluge koje pružamo

Visoki standardi kvalitete i inovativnosti proširili su naše usluge i tržišta

CEF Services

In cooperation with IBM, TIS is able to provide transformation services from your native formats into the EPREL XML prescribed formats regardless of the device type.

Upravljanje projektima

Integracijom projektnih procesa isporučujemo kvalitetna rješenja. Pri upravljanju projektima vodimo se znanjem najveće svjetske udruge profesionalaca Project Management Institute.

Integracije

TIS konstantno prati, nudi i implementira tehnološka rješenja i trendove na području B2B integracije.

Modernizacija

Smanjujemo troškove i postižemo vrhunsku razinu konkurentnosti transformiranjem postojećih IT rješenja u moderna i jedinstvena.

TIS rješenja

Visoki standardi kvalitete i inovativnosti proširili su naše usluge i tržišta

Europska unija od 2019. godine primjenjuje European product database for energy labelling (EPREL) direktivu.

Rješenje SIToolBox služi kao alat za lakše upravljanje integracijskim platformama velikih poduzeća temeljenih na IBM Sterling rješenjima.

Najnovije vijesti

Na svečanoj dodjeli u Ministarstvu gospodarstva primili smo Odluku o financiranju projekta razvoja digitalnog sustava za rano otkrivanje potencijalnih neurorazvojnih odstupanja kod dojenčeta.

Goran Djuratovič, direktor financijskog savjetovanja i prodaje, za TIS-ov webinar „e-Potpisivanje … prisila ili potreba“ rekao je kako važnu ulogu svakako imaju potp

Digitalno potpisivanje i video identifikacija na daljinu među najvećim su dobitnicima. Samo se u osiguranju količina tako obavljenih transakcija povećala do tristo posto. Očekujemo da će se smirivanjem krize poslovanje djelomično vratiti staromu modelu, ali ne do prijašnje razine.

Kao odgovor na utjecaj Covid-19 krize na poslovanje, možemo ponuditi posebno prilagođenu uslugu Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service, koji sadrži skup mogućnosti obično dostupnih u usluzi "Namirial eSignAnywhere Personal".

TIS Grupa je prva tvrtka koja se priključila kampanji #beyondplastic, u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u RH British Embassy Zagreb.

Sudjelujući na konferenciji, pridružili smo se sjajnim, marljivim, nadahnutim i strastvenim ljudima koji redefiniraju ono što je dostižno i tehnologiju koja ih osnažuje na Oracle OpenWorld-u u Londonu.

Careers

We invest in education and personal development of all 120 dedicated experts.

Klijenti

Razvijamo kvalitetna dugoročna partnerstva i inspirativnu poslovnu kulturu