Novosti

Media

Izvor: AmCham, News&Views, 20. travnja 2021.

Projekt se realizira u suradnji s Poliklinikom dr. Sabol, te je sufinanciran sredstvima iz EU fondova za istraživanje, razvoj i inovaciju.

Media

Izvor: AmCham, News & Views, 20. travnja 2021.

ŠTO ZNAČI BITI POSLOVNO OTPORAN?

Media

Velika Britanija je TIS Grupi, i nakon Brexita, i dalje najvažnije izvozno tržište. Njihova tvrtka Bluebird IT Solutions ove će godine proslaviti desetu obljetnicu uspješnog poslovanja.

Proizvodi
IBM STERLING - softverska rješenja omogućuju internim IT sustavima da integriraju sadašnje, prošle i buduće tehnologije, sustave i procese Centralni sustav za automatiziranu razmjenu podataka internih aplikacija međusobno i
Media

Postali smo dio zajednice okupljene u udruzi CroAI koja objedinjuje domaće napore u razvoju i primjeni rješenja na području umjetne inteligencije.

Konferencije

Na ovogodišnjoj Shift Money Conference sudjelovali smo u zanimljivim razgovorima iz svijeta FinTech-a!

Media

SENDD aplikacija prati vrpoljenje!

Znate ono kada promatrate svoju bebu i gledate kako pomiče ručice, stalno miče nožicama, okreće glavicu ... uvijek neka akcija. Znate li da tada promatrate bebu kako uči?

Proizvodi

Uspješno je dovršen projekt “Komercijalizacija inovativnog SiToolbox softverskog rješenja na globalnom tržištu“.

Media

Otporni na izazove

Kako biste ostvarili daljnji rast u vremenima novih tržišnih izazova - potrebna je nova snaga poslovanja. 

Konferencije

Mreža Smart Day održan je pod punim pridržavanjem pandemijskih mjera, a većina sudionika pratila je događaj preko online streaminga.

Konferencije

Vrijeme je stjecanja otpornosti sa svrhom očuvanja poslovanja i prilagodbe novim uvjetima za postizanje konkurentnosti.
Kako bi ostvarili daljnji rast u vremenima novih tržišnih izazova - potrebna je nova snaga poslovanja!

Proizvodi

Na svečanoj dodjeli u Ministarstvu gospodarstva primili smo Odluku o financiranju projekta razvoja digitalnog sustava za rano otkrivanje potencijalnih neurorazvojnih odstupanja kod dojenčeta.

Proizvodi

Goran Djuratovič, direktor financijskog savjetovanja i prodaje, za TIS-ov webinar „e-Potpisivanje … prisila ili potreba“ rekao je kako važnu ulogu svakako imaju potp

Media

Digitalno potpisivanje i video identifikacija na daljinu među najvećim su dobitnicima. Samo se u osiguranju količina tako obavljenih transakcija povećala do tristo posto. Očekujemo da će se smirivanjem krize poslovanje djelomično vratiti staromu modelu, ali ne do prijašnje razine.

Proizvodi

Kao odgovor na utjecaj Covid-19 krize na poslovanje, možemo ponuditi posebno prilagođenu uslugu Namirial eSignAnyWhere Smart Working Service, koji sadrži skup mogućnosti obično dostupnih u usluzi "Namirial eSignAnywhere Personal".

Društvene mreže

TIS Grupa je prva tvrtka koja se priključila kampanji #beyondplastic, u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u RH British Embassy Zagreb.

Konferencije

Sudjelujući na konferenciji, pridružili smo se sjajnim, marljivim, nadahnutim i strastvenim ljudima koji redefiniraju ono što je dostižno i tehnologiju koja ih osnažuje na Oracle OpenWorld-u u Londonu.

Konferencije

Koje mogućnosti pruža Intelligent Automation

Konkurentnost u digitalnom svijetu - prelazak na Intelligent Automation pomoću RPA / AI

Media
Iz vedra neba: Najveći 'igrači' iznenada iznijeli velike planove

Proslava 30 godina poslovanja jednog od najvećih hrvatskih izvoznika softvera - TIS grupe, koja se u srijedu održala

Društvene mreže
Partnerski panel: TIS 30 - suradnja, tehnologija i budućnost

Panelisti:
Andrew Stuart Dalgleish, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u Republici Hrvatskoj (British Embassy Zagreb),

Proizvodi

Prvi dio predavanja posvetit ćemo IBM Mobile Device Management usluzi koja omogućuje centralizirano upravljanje i kontrolu sigurnosnih postavki mobilnih uređaja 24 sata dnevno, zaštitu informacija i podataka u vlasništvu tvrtke.

Tko smo