Supply Chain - Lanac opskrbe i automatizacija: Custom-made integracijski alati put od sirovine do potrošača podižu na novi nivo

Lanac opskrbe i automatizacija: Custom-made integracijski alati put od sirovine do potrošača podižu na novi nivo

Tijekom povijesti, takozvani lanac opskrbe, odnosno proces „od sirovine do potrošača“ uključivao je mnogo manualnog rada, narudžbi i potvrda putem faxa i telefona, no zahvaljujući automatizaciji podataka, proces koji se svakodnevno obavlja u brojnim tvrtkama diljem svijeta obavlja se glatko i u rekordnom roku, a mogućnost pogrešaka smanjena je na minimum. B2B, odnosno proces poznat pod nazivom bussiness to business zahvaljujući automatiziranim procesima, napokon je dobio podršku koja ga je ubrzala i koja na kraju krajeva, svima štedi novac.

Što je zapravo lanac opskrbe ili supply chain?

Lanac opskrbe (supply chain) dobro je poznat naziv za upravljanje procesom od same sirovine do potrošača, a koji uključuje sve uključene aktere – dobavljače sirovina, proizvođače koji sirovinama dodaju vrijednost, distributere, prodajna mjesta te na kraju – samog kupca. Prijenos robe i dokumenata između svih uključenih strana, godinama je uključivao procese koji su trošili vrijeme te ostavljali mjesta brojnim propustima.

Supply Chain - Lanac opskrbe i automatizacija: Custom-made integracijski alati put od sirovine do potrošača podižu na novi nivo

 

TIS svojom ekspertizom i dugotrajnim iskustvom automatiziranje procesa unutar lanca opskrbe podiže na novi nivo.

Integracijom se automatizira proces dobave i nabave - cijeli lanac. Automatski se organiziraju sve narudžbe i procesi kako bi se organizirala nabava sirovina, proces proizvodnje, distribucija i popratna dokumentacija, a sve se može pratiti online. U odnosu na manualni rad u povijesti ovakvi postupci označavaju velik napredak.  

TIS u fokus stavlja banke i B2B lanac zbog čega su custom made integracije specijalnost tvrtke koja već godinama olakšava poslovanje svojih klijenata.

Pogreške u koracima automatski se detektiraju, naplaćuju i ispravljaju

Automatizacija procesa unutar lanca opskrbe osigurava besprijekoran tijek B2B postupka.

Integracijska tehnologija jako je uporabljiva i sprječava nesporazume oko neprimljenih ili nepotpisanih dokumenata. Lanac opskrbe osigurava da sve teče glatko i ubrzava procese. Smart contract još je jedna bitna stavka koja omogućuje da svi uključeni u proces budu upućeni u sve informacije, a jamstvo da će sve proći glatko očituje se se u automatskim naplatama grešaka. Promjene kodova i zakona automatski se integriraju unutar sustava, bez nepotrebnog provjeravanja i trošenja vremena.

Supply Chain - Lanac opskrbe i automatizacija: Custom-made integracijski alati put od sirovine do potrošača podižu na novi nivo

IBM ispunjava ove standarde kao vodeći u ovom području, zahvaljujući portfelju IBM Sterling. Portfelj omogućuje vrhunska B2B rješenja uz stvaranje vrhunskih performansi i sigurnosti, prilagođenih zahtjevima svakog klijenta, izvode li se na lokaciji ili u oblaku.

 

Povežite se s nama

Razgovarajte s našim stručnjacima o tome kako vam možemo pružiti podršku kod automatizacije procesa.

Tko smo